Evgenia Guseva og andre suksessrike kvinner fra Kirov

innhold

Evgenia Guseva og andre suksessrike kvinner fra Kirov

Vakker, vellykket, ung. Woman's Day avslører skjønnhetshemmelighetene til kjente kvinner fra Kirov!

Evgenia er sikker - menn elsker med øynene

Evgenia Guseva, eks-deltaker i Dom-2, medeier av merkevaren Gusevy

“Jeg tror vakre mennesker alltid er mer heldige: de tiltrekkes av velstelte mennesker. Jeg ble født under stjernebildet Venus, kanskje det er derfor jeg har det i blodet: å se bra ut. Når jeg ikke liker meg selv, blir stemningen umiddelbart dårligere. For å komme nærmere idealene om kvinnelig skjønnhet, gjennomgikk jeg en brystforstørrelsesoperasjon. Jeg ville virkelig gå uten BH: Jeg forsto aldri armhevinger. Det er umulig å pumpe opp brystkjertelen på treningsstudioet. I beste fall vil du forbedre muskelen som holder brystet. Hev noen millimeter - og det er det, og ryggen din blir også bred.

Kvinner som ikke farger håret, ikke forlenger øyenvipper og negler, og samtidig er håret kjedelig, øyevipper sparsomme, negler eksfolieres, de liker å si: “Jeg er for naturlighet, ikke for en silikondukke, ”Som om naturlighet på forhånd er synonymt med skjønnhet. Menn ser fremdeles på dukken fordi de elsker med øynene ”, - Yevgenia delte sin mening om kvinnelig skjønnhet i et intervju med Antenna-Telesem magazine.

Vakre mennesker er alltid mer heldige: de tiltrekkes av velstelte mennesker

Eugenias ideelle figur er resultatet av konstant arbeid med seg selv

Figur

- Det er synd at det er mer og mer vanskelig i vårt dynamiske liv å finne tid til sport og selv. Men dette må gjøres, i hvert fall for helsen, ellers hele dagen i bilen, trafikkork, stress, nerver. Etter en arbeidsdag - med Danielchik, og når han sovner - til treningsstudioet ", - Evgenia deler med sine abonnenter på det sosiale nettverket.

Eks-deltakeren i "House-2" kombinerer klasser i treningsstudioet med svømming, hamam, spa-prosedyrer.

Elegant elegant - stilen til Evgeniya Guseva

Klær og tilbehør

Sammen med ektemannen Anton har Evgenia allerede åpnet 24 Gusevy motebutikker over hele landet, og begynte nylig å gi ut sin egen kleslinje under dette merket.

I hverdagen foretrekker Evgenia en fri stil: en forretningskvinne i garderoben inneholder både dresser og fritidsklær. Selv om Evgenia bemerker at hun nylig er mer tiltrukket av klassikerne. I tillegg viser Evgenia gjerne frem antrekk fra de nye kolleksjonene i butikkene hennes.

Men jenta tenker over bildene for publisering til minste detalj! Hun stopper hovedsakelig valget på elegante gulvlange kjoler som understreker figurens verdighet.

 

Det skal være et sted for personlig tid i travelheten med arbeidet, sier Anna

Anna Dobrovolskaya, redaktør for underholdningsprogrammer “Nine TV”, programleder for værmeldingen.

Hudpleie

“For meg selv har jeg utledet tre grunnleggende regler. Det viktigste er å få nok søvn. Selv om det er en energisk livsrytme, fungerer ikke dette alltid. Likevel er 7 timers søvn nødvendig for meg.

Regel to: drikk så mye væske som mulig. Bedre i form av vann. Men kaffedrikken skal ikke misbrukes. For å være munter, gjentar jeg, bare sunn søvn vil hjelpe!

 

Tredje regel: personlig tid! Hver dag prøver jeg å vie meg fra 30 minutter til en time - dette er min personlige tid, der jeg kan gjøre skrubber (jeg foretrekker kaffe), masker, ansiktsmassasje. Når det gjelder selve kosmetikken, foretrekker jeg Mary Kay -merket. Dette er en serie med rensende og dekorative kosmetikk. Kveldsmakeup for meg er oftest røykfylte øyne og Chanel Coco Mademoiselle parfyme. I hverdagen liker jeg aromaer med bitterhet og lettere.

Smil! Tross alt er vennlighet og et smil for en kvinne den beste sminken!

Figur

“Det er bare en hemmelighet - hver dag bruker jeg 15–20 minutter på øvelser, og det er ingenting vanskelig i dem. Først og fremst er dette pressen og oppvarmingen for livet. Jeg pleide å være sikker på at lunsj ikke er en obligatorisk prosedyre. Nå er jeg overbevist om det motsatte. Det er nødvendig å spise frokost, lunsj og middag uten å feile. Og hvis du fører en aktiv livsstil, vil kaloriene forsvinne av seg selv. Jeg jobber med fjernsyn, og hver dag renner det en enorm mengde informasjon gjennom ørene mine. Og ofte ikke alltid positivt. Tross alt skyter vi programmer med de menneskene som befinner seg i vanskelige livssituasjoner. Stress gjør jobben sin. Når følelsene løper høyt, er det umulig å spise mye under hovedmåltidene.

 

Klær og tilbehør

“Den nye kjolen er en spesiell atmosfære for meg. Jeg nærmer meg hans valg nøye. Jeg tenker over hele bildet til den minste detalj. Mye av garderoben min er skreddersydd i henhold til skissene mine. Men nå er det ikke nok tid til montering. Derfor vender jeg meg til individuell skreddersøm bare ved spesielle anledninger. Jeg prioriterer kjoler klær. Jeg elsker feminine klær, og forresten, nå foretrekker jeg en løs passform. For det første, i dag er det relevant, og for det andre er det behagelig for meg. Selv om det er mange kjoler i garderoben, skreddersydd utelukkende for figuren. Men forskjellige tider kommer og moten endres og gjentar seg igjen. Jeg elsker virkelig pastellfarger og høye hæler. “

TV -programleder anbefaler å våkne med solen

Olga Khonina, forfatter og programleder for programmet “Square Meter” på TNT

Hudpleie

“Å ligge lenge i sengen er ikke noe for meg, så selv i helgene står jeg opp med solen. Jeg drikker et glass vann og vasker meg med en isbit laget av melk. Det gir en rask boost av livlighet og har utmerkede kosmetiske egenskaper: huden begynner bokstavelig talt å skinne og en vakker, sunn glød vises. “

Farge er mitt viktigste antidepressiva!

Figur

“Hver morgen om sommeren jogget jeg, og da det kalde været kom, flyttet jeg til treningsstudioet. Jeg liker virkelig følelsen av letthet og godt humør som kommer etter timene, selv om det før var en travel og veldig vanskelig dag. “

Klær og tilbehør

"Mitt viktigste antidepressiva er farge. Det er sannsynligvis bare en svart ting i garderoben-en cocktailkjole, som regnes som et must-have for hver kvinne. Jeg elsker kontrasterende fargekombinasjoner og dristige farger. “

Legg igjen en kommentar