1. Tema for avtalen.
    • Denne avtalen gjelder for nettstedet https://healthy-food-near-me.com og inngås mellom brukeren av disse nettstedene og eieren av nettstedene (heretter https://healthy-food-near-me.com )
    • Denne avtalen fastsetter prosedyren for mottak, lagring, behandling, bruk og avsløring av brukerens personlige data og annen informasjon som https://healthy-food-near-me.com mottar fra brukere av nettstedet. Brukeren fyller ut personlige data.
    • For å plassere informasjon, en kunngjøring, bruk nettstedet på et av https://healthy-food-near-me.com nettstedene, må brukeren lese denne avtalen nøye og uttrykke sin fulle samtykke med vilkårene. Bekreftelse av fullt samtykke med denne avtalen er brukerens bruk av nettstedet.
    • Brukeren har ikke rett til å legge ut informasjon, kunngjøringer, bruke nettstedet hvis han er uenig i vilkårene i denne avtalen, eller hvis han ikke har nådd myndighetsalderen når han har rett til å inngå avtaler eller ikke er en autorisert person av selskapet på hvis vegne informasjonen er lagt ut, kunngjøring.
    • Ved å legge ut informasjon på nettsteder som bruker nettstedet, legger brukeren inn personlige data eller, oppgir disse dataene på en annen måte, og / eller, utfører handlinger på nettstedet, og / eller bruker noen del av nettstedet, samtykker brukeren uttrykkelig til vilkårene i denne avtalen og gir https://healthy-food-near-me.com rett til å motta, lagre, behandle, bruke og avsløre brukerens personlige data i henhold til vilkårene i denne avtalen.
    • Denne avtalen regulerer ikke andhttps: //healthy-food-near-me.com er ikke ansvarlig for mottak, lagring, behandling, bruk og avsløring av brukerens personlige data og annen informasjon til tredjeparter som ikke eies eller drives av https. : //healthy-food-near-me.com, og enkeltpersoner som ikke er AvtoTachki-ansatte .com, selv om brukeren fikk tilgang til nettstedene, matvarene eller tjenestene til disse personene gjennom https: // sunn mat nær meg .com eller nyhetsbrevet. Denne konvensjonen er konfidensiell, den eneste informasjonen som er lagret i nettstedets database i kryptert tilstand, og er kun tilgjengelig på https://healthy-food-near-me.com.
    • Brukeren erkjenner at tredjeparter kan få uautorisert tilgang til kontoen og personlige og andre brukerdata i tilfelle forsømmelse av sikkerhet og beskyttelse av hans personlige data og autorisasjonsdata. https://healthy-food-near-me.com er ikke ansvarlig for tap på grunn av slik tilgang.
  2. Fremgangsmåten for innhenting av personopplysninger.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • Cookies for å tilby tjenester avhengig av dette, for eksempel lagring av data i en kurv mellom besøk;
    • IP-adressen til brukeren.
  2. All informasjon samles inn av oss, som den er, og endres ikke i innsamlingen av data. Brukeren er ansvarlig for å gi pålitelig informasjon, inkludert informasjon om personopplysninger. Https://healthy-food-near-me.com har rett til, om nødvendig, å verifisere nøyaktigheten av den oppgitte informasjonen og be om bekreftelse av den oppgitte informasjonen om nødvendig for å levere tjenester til brukeren.
  3. Fremgangsmåten for bruk av brukerinformasjon.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. Vilkår for tilgang til databasen.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • på rimelige anmodninger fra statlige organer som har rett til å kreve og motta slike data og informasjon;
    • hvis brukeren mener https://healthy-food-near-me.com bryter vilkårene i denne avtalen og / eller andre kontrakter og avtaler mellom https://healthy-food-near-me.com og brukeren.
  7. Hvordan endre / slette denne informasjonen eller avslutte abonnementet.
  1. Brukere til enhver tid kan endre / slette Personlig informasjon (telefon) eller avslutte abonnementet. Arbeidet med noen funksjoner på https://healthy-food-near-me.com, som krever tilgjengelighet av informasjon om brukeren, kan bli suspendert fra det øyeblikket du endrer / sletter informasjonen.
  2. Brukerens personlige data lagres til de slettes av brukeren. Tilstrekkelig varsel fra brukeren om sletting eller annen behandling av personopplysninger vil være et brev (informasjon) sendt til e-posten som er angitt av brukeren.
  3. Data beskyttelse.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. Kontaktadresse ved spørsmål.
  4. Ved spørsmål, ønsker, klager angående informasjonen du oppgir, vennligst kontakt e-postadressen: Support@healthy-food-near-me.com. På skriftlig forespørsel og etter presentasjon av et dokument som fastslår hans identitet og autoritet, kan vi gi brukeren informasjon om fremgangsmåten for å innhente informasjon om plasseringen av databasen.
  5. Endringer i personvernreglene.
  6. Vi kan endre vilkårene i personvernreglene. I dette tilfellet vil vi erstatte versjonen på vilkårssiden, så sjekk tilbake med jevne mellomrom https://sunn- mat-nær-me.com/ personvernavtale Alle endringer i avtalen trer i kraft fra det tidspunktet de ble offentliggjort. Ved bruk av nettstedet bekrefter brukeren aksept av de nye vilkårene i personvernreglene i den ordlyden som gjaldt på det tidspunktet brukeren bruker nettstedet.
  7. Ytterligere vilkår.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. I tilfelle noen bestemmelse i personvernreglene, inkludert forslag, klausuler eller deler derav, anses å være i strid med loven eller ugyldig, vil dette ikke påvirke de gjenværende bestemmelsene som ikke strider mot loven, de forblir i full styrke og er gyldige, og enhver ugyldig bestemmelse, eller en bestemmelse som ikke kan oppfylles uten ytterligere tiltak av partene, anses å være endret, endret i den grad det er nødvendig for å sikre dens gyldighet og muligheten for gjennomføring.
  3. Denne avtalen strekker seg til brukeren fra det øyeblikket han bruker nettstedet, inkludert plasseringen av annonsen, og er gyldig til all informasjon om brukeren er lagret på nettstedet, inkludert personlige data.